rss
twitter
    Follow Us on Twitter :)

Tuesday, 12 July 2011

Nama-nama kampung yang pelik [14 Gambar]

Selamat petang semua..korang semua ada kampung? apa nama kampung korang..jom kita kongsi sama-sama..tengok la kampung-kampung kat bawah ni..kot-kot ada kampung korang..jom3...

Aik..pelik..kampung ke bandar?




Untuk Melihat Gambar Nama-nama kampung yang pelik
Click SINI atau


Kampung ni tanah dia dijual dengan harga RM 3 sekaki persegi.

Kampung ni memang seronok la kalau korang pergi,,

Aik..cam ni pun ada..mesti orang kampung suka pakai cincin dan gelang ni..

Orang kampung ni suke makan nasi dingin je..panas-panas tak nak..

Mesti banyak nangka kan kampung ni..

Lintah? ok..admin tahu apa itu lingah..tp piong tu apa?

Orang kampung ni makan pe pun guna mangkuk, xde nye guna pinggan..

Kalau sapa masih belom kawin lagi..datang la kampung ni..mane tahu bertemu jodohnya,,

Tok imam kampung ni ashik lapar je..

Ketek? pendek kot maksud dia..

Ok, ini bukan dia malaysia mahupun bukan mana sebuah kampung..tapi bandar ni memang boring la..

Ramai takot nak pergi kawasan ni..takot accident plak nanti..

Ha? atas tol? macam mane tu..ok lg 3KM je..

Credit to ~hasrul~
Anda boleh email apa-apa saja yang best ke bestjugak@gmail.com

4 comments:

Irshadim said...

kampung imam lapar tu paling cool sekali

an nyek said...

haha...ade satu tmpt ak tak ingt kat mne name kg tu Kg apek...n kat sabah ade satu sg name sg microwave

ada mokhtar said...

kampung desa temu jodoh tu menarik perhatian la.. hehehe

Mieza said...

Kg Bandar tu kampung saya tau...di Pulai Chondong Kelantan