twitter
    Follow Us on Twitter :)

Thursday, 17 March 2011

Gerak Perlahan

Selalu kalau kita tengok bola, bila gol dijaringkan, mesti ada slow motion plak lepas tuh. Ingat bola je ada slow motion? Tengok gambar bawah nih.


Agaknya, ini gelas yang ada air sirap dan kemudian pecah?



Peluru menembusi duit syiling


Skru dan buah delima ke?



Apa ini ye?


Ini mungkin sama dengan gambar duit syiling tadi.



Buah oren?


Mungkin buah oren tadi dicampakkan dalam cawan berisi cat. Lepas tuh, dia buat slow motion.




Apa ini? Bawang yang telah dikapakkan? ahaha.

Oklah. Nantikan entry entry best dari kami lagi. Teruskan melayari blog Best Jugak. Ok? Best tak? Best kan?

Friday, 11 March 2011

CupCake dan Biskut Comel

Kalau kita makan cupcake atau biskut, kita cuma makan je. Bentuk dia sama ada bulat atau segi empat. Tak gitu?


Cupcake nih comel kan? Sayang pulak nak makan.



Kaler hitam pulak cupcake nih.



Nih rasa rasa sushi. Betul tak?



Comel tak?



Aiyaaaa, penuh berwarna warni maaa!




ahahah. Bentuk penimbang pulak.




Pancake


Kalau buat kuih raya bentuk camnih, mesti budak budak suka.






Idea kreatif nih, mungkin nak tarik budak budak makan. Kanak kanak nih sekitar umur dia 2-5 tahun, susah benar nak makan. Idea yang bagus nih. :)

Sunday, 6 March 2011

Kucing Comel

Korang pernah tak, ada kawan perempuan yang tiba-tiba berhenti tepi jalan bila nampak kucing. Pastuh, mesti diorang cakap camnih, "Alalala, comelnyaaaaaaaa...kucing nih." Ada tak???

Yang lelaki, admin tak pasti pula. Cuba kita uji. Kalau korang berjantina lelaki, di akhir post ini, apa yang terdetik kat hati korang?


Buat gaya terjelir lidah pulak. Haus ye?



Dalam ganas-ganas mengiau, ada jugak comel nya.



Macam Doraemon pun ada jugak.


Aisyh, baru lepas makan apa agaknya nih?



Wah, gaya gulung lidah pulak, ye?



Aiseyh. Memang comel.


ahaah. nih kawad kaki ke apa? Ke nak mintak jalan-pimpin-tangan?





Sapa rasa kucing atas nih comel, dan jantina anda adalah lelaki, sila mengaku sekaranggggg!!!