twitter
    Follow Us on Twitter :)

Monday, 31 October 2011

Basikal made in China..

Morning semua..Pagi ni best jugak nak kongsi tentang basikal dari china..memang hebat la rekaan basikan dari china ni..boleh bawak macam2 benda..benda apa paling besa dan berat korang penah bawak menggunakan basikal? ke basikal pn korang xpernah naik? haha...soalan yang best jugak tu..mari menunggang...

Friday, 28 October 2011

Arca Kertas yang Mengagumkan (Bhgn. 3)

Haloo semua pembaca best jugak..kali ini best jugak nak sambung entry arca kertas..korang dh tengok ke Bhgn. 1 dan Bhgn. 2 ?? Kalau belum tu g la tengok..kang menyesal pulak..haha..best jugak la arca2 kertas ni kan..memang kretif la diorang ni..sapa diorang tu..ha ini yang kita tak tahu ni..jom layan..


Thursday, 27 October 2011

ABC lama VS ABC baru.

Heloo semua...ada tak sapa2 kat sini yang xpernah belajar ABC ?? kalau anda xpernah belajar..sudah pasti anda tidak tahu membaca blog best jugak yang sangat la best ini..haha..korang dulu blaja versi mana? jom kita tengok..
Versi LAMA..

Versi BARU..

Wednesday, 26 October 2011

Jam tangan solar..

Hallo semua..Kepada rakyat malaysia..Best jugak mengucapkan selamat menyanbut deepavali.. Kali ini best jugak nak kongsi tentang teknologi jam tangan..sebenarnya jam tangan solar dh lama diperkenalkan di dunia ini..ini kira design jam tangan solar terbaru dan futuristic la..memang gempak la..best jugak kalau dapat 1 ni..jom la tengok..


Tuesday, 25 October 2011

Ibu bapa zaman sekarang..

Hai semua..thanks sbb baca best jugak..kali ni best jugak nk kongsi pasal perangai ibu bapa zaman sekarang ni..macam2 diorang buat..macam2 diorang ajar anak2..best jugak la tengok gamba2 ni..jom

Melatih pernafasan anak anda..

Friday, 21 October 2011

Dubai di waktu malam..

Morning semua..sapa penah g dubai? ok admin xpenah..haha..teringin gak nk g tengok bagunan2 diorang..entry kali ini sal pemandangan di waktu malam di dubai..bila sebut mlm je mesti la semua terbayang keindahan lampu2 kan..ok jom kita tengok..


Thursday, 20 October 2011

Kek Penceraian..

Morning semua..Korang sarapan apa pagi ni? cup cake? entry kali ini pasal kek..ha..yang peliknya kek ni khas untuk majlis penceraian..pelik2..dulu kawin je ada kek..skarang ni nk cerai pn ada kek gak..memang gila kek la org zaman skarang ni kan..adoi..pelik2..sapa punya idea la ni..ni negara2 barat..bila nk cerai..diorang akan buat majlis penceraian lebih kurang macam diorang kawin la..sbb diorang nk bagi tahu kat semua kwn diorang dh xbersama..wah..smpai macam tu skali..

Tuesday, 18 October 2011

Jam Loceng

Morning semua..korang slalu bagun pagi2 sapa kejut? hp? jam? parent? kekasih? haha..macam2 cara kita bagun dari tido kan..kali ini kita nk tengok jam loceng yang boleh membuatkan anda hilang rasa mengantuk..slalu klau hp bunyi mesti kita snoozing pas tu tido balik kan..ha..kali ni jam yang kita nk tangok ni mmg akan buat kita bagun.

Info : jam ini mempunyai button snoozing, apa yang special nya..ia akan bergerak mencari tempat persembunyian sebelom bunyi yang seterusnya..haha..confirm kena bagun cari jam ni..

Wednesday, 12 October 2011

Wanita Jepun terbang..

Bila sebut je jepun...Kebanyakkan akan membayangkan teknologi..jepun negara yang dibanjiri dengan teknologi..pelbagai2 teknologi yang meraka cipta..dari hujung kaki smpai la hujung rambut..macam2..yang paling menggemparkan jepun, seorang wanita yang memiliki kebolehan untuk terbang..nak tahu dia guna teknologi apa? ha jom kita tengok...

Tuesday, 11 October 2011

Kereta-Kereta pelik di dunia (part 2)

Korang dh tengok ke part 1? kalau belom klik je PART 1..ha ckp byk xguna..jom kita tengok part 2 plak..jom3....

Kereta Kasut

Monday, 10 October 2011

Batu Nisan Perbagai Bentuk..

Morning semua..slalu kita g kubur islam, batu nisan hampir sama..kalau kubur cina, cara diorang lah..kalau kubur kristian mesti ada cross..kali ni kita tengok batu nisan yang aneh2...macam2 jenis manusia kat dunia ni kan..kretif btul smpaikn mati pn masih berseni..jom tengok..

Mungkin wanita ini mati dalam keadaan bogel kot..

Friday, 7 October 2011

Kereta-Kereta pelik di dunia (part 1)

Morning semua..Ok..sapa yang ada kete? kete apa yang korang miliki? Kancil? Viva? MyV? saga? satria neo? vios? H City? Civic? ok apa lg..Hari ni kita nak tengok kete-kete pelik yang jarang2 kita temui di jalan raya..manusia di dunia ni memang kretif..

 Kereta tiada tayar..haha..guna kaki..

Thursday, 6 October 2011

Menyusukan ikan di China.

Selamat petang semua..kita selalu denga manusia menyusukan orang utan menggunakan botol susu..Kalau menyusukan binatang dalam air pelik x? macam mane tu..ha..kat china benda ni berlaku..memang pelik betul la..macam mane la ikan tu pandai isap botol susu plak ni..macam2 la dunia ni..jom tengok..


 Mari menyusu..