twitter
    Follow Us on Twitter :)

Friday, 18 February 2011

Tatu yang Tak Masuk Dek Akal

Jangan cakap banyak. Mari kita layan gambar gambar tatu yang susah nak diterima akal nih.

Gilaaa!!!



Fuhhh!



Ok, admin punya akal dah tak boleh nak cerna lagi gambar atas nih. Cuakkk!



Ok, ini pun sama.


Ini lagi ngeriiiii. Lariiiiiiii



Fuhhh, ada tanduk keluar.




Ini memang hard core punya mathematician. ;) Sanggup tatu formula dekat badan. Teringat pulak cerita Prison Break. Michael Scofield tatu badan dia. Eh, eh. Lari cerita dah nih.




Gila lah. Tak boleh nak diterima akal, tapi best jugak. Kan?

Friday, 11 February 2011

Tikus yang Kelakar

Pernah tengok tikus tak??? ala, Cik Ti tuuuuu. Kali ni, kami tampilkan tikus yang kelakar pulak.





Haiii, tikus nih nak masuk AF ke? AF dah abis la Cik Ti oiiii. ;)




Macam Pikachu kartun Pokemon pulak kan?




Sangat bernas slogan nih.







Ok, ini tak kelakar.






Wednesday, 9 February 2011

Grafik dalam Tandas

Agak agak korang la kan, kalau pergi ke tandas. Lepas tuh, nampak gambar bawah nih. Takut tak???? Seram tak?

Rilek akak. Ini gambar je. Jangan terperanjat.


Euwwww. Macam betul je, muntah tuh. Kan?



Seram jugakkkk!!! Walaupun cuma gambar grafik je!





Seni jugak la kan?

Tandas pun jadi jugak. Pendek kata, kreativiti nih tak mengenal tempat dan tiada batasan. Kalau dapat buat prank orang dengan grafik camnih. Best jugak, kan?

Tuesday, 8 February 2011

Arus Teknologi

Dengan teknologi zaman sekarang nih, apa pun boleh jadi. Semua jadi tak mustahil. Cuba korang tengok gambar nih:


Tukul besi digital???


Pencukur


ahhaha. Ini kelakar.



Mungkin ini pakej 2 dalam 1. Remote control sekali dengan pengering rambut. ahah.



Keyboard sekali dengan mouse?



ahahah. Agak tak berapa sesuai dekat sini. Tempat duduk berupa mangkuk jamban, sekali dengan penyimpan air??? Kalau admin, agak tak sanggup juga nak minum. hahaha.


Jangan tanya admin, apa benda nih.



Hahahah Kewl! Komputer sekali dengan oven.



Agak pelik, tapi tak tahu la apa dia. Telefon dan speaker???



Ini lagi satu invention yang agak tak sesuai la, pada pandangan admin.



Apa agak agak nih eh? Microphone dengan kasut? Isk isk isk. Macam macam, tapi sekali sekala layan, best jugak. Tak gitu?

Wednesday, 2 February 2011

Seni Alam Semulajadi (Bhgn. 1)

Seni nih banyak jenis kan. Alam semulajadi ciptaan Yang Maha Esa banyak seninya. Tak percaya? Cuba usha gambar bawah nih.

1) Penyu




2) Perempuan menari

3) Kepala Ikan
Buat masak gulai, sedap nih.


4) Muka


5) Badak


6) Orang sedang tidur

7) Cinta

8) Muka lagi

9) Dan lagi... Mukaaa


10) Kaki

11) Kepala burung helang

12 ) Gajah

13 ) Muka lagiiii. ehehhe

14 ) Itik. Comel tak?

15) Arnab

16) Crocodile

17) Lelaki dan Perempuan


18) Unta

19) Unta lagi.

Seni itu indah, kan? Teringat pulak masa belajar Pendidikan Seni dulu dulu.