twitter
    Follow Us on Twitter :)

Monday, 13 December 2010

Juru Kamera yang Kreatif (Bhgn. 2)

Kalau sebelum ini, admin pernah kongsikan Jurukamera yang Kreatif, kali nih kira kesinambungan la. Cuba tengok.

Boleh pulak pegang pegang itu matahari.



Ahahaha. Orang nih buat construction bulan ke apa.


Main sambung sambung plak ye. Kreatif.



Ok. Ini lucah. Skip next next.


Melukis di langit, ke?


Yang ini admin tak tahu apa benda. Korang tahu?


Cool. Itu je yang admin boleh kata.


Sekarang nih, korang dah ada idea menarik kalau nak posing depan kamera. Sesekali tangkap gambar kreatif camnih. Best jugak, kan?

Friday, 10 December 2010

Haiwan Gemuk (Bahagian 2)

Sebelum nih, kami ada berkongsikan Haiwan yang Obesiti atau dalam erti kata lain, Haiwan Gemuk Part 1.


Penguin. Hohoho. Comel tak?


Tupai?


Alahai, sang gajah.


Harimau Belang.



Ya Ampun. Kesian ikan nih. Tak muat balang tuh.



Nampak pelik pulak anjing nih.





Hahaha. Comel pun ada mereka nih. ;) Agak-agak, diorang nih makan KFC, MCD ke boleh obes?

Thursday, 9 December 2010

Haiwan Gemuk (Bahagian 1)

Ingat manusia je OBES? Haiwan pun ada jugak yang obes. Cuma kita jarang lihat. Kali ni, kami kongsikan buat tatapan korang. ;)

Hello, Nama saya si Itik yang Gemuk!



Perut dah ke depan, nak sumbat lagi nih.



Kuda nih belum tentu boleh buat tunggangan. Kesian plak dia. Macam pregnant pulak.


Zirafah?







Aisyh. Dahla Obesiti, siap duduk berdua dalam sangkar kecik. ahahah.



Kuda belang! Drumstick dia. Kenyang nih, kalau panggang buat BBQ.

Saturday, 4 December 2010

Juru Kamera yang Kreatif

Kadang kadang, tak semestinya subjek itu bagus, maka gambar yang ditangkap itu menjadi cantik. Ada faktor lain. Faktor jurukamera yang kreatif. Tak percaya? Jom tengok hasil hasil yang mengagumkan mata, hidung dan telinga korang.

Cuba teka mana kepala dia? eheheh



Kreatif kan?



Ibarat orang itu yang bertanduk.


Kreatif betul.



Macam macam boleh buat kalau dah kreatif.


Cuba teka apa maksud yang cuba disampaikan?



ahahah kreatif sungguh.



Walhal pili bomba. Bukan dari mulut dia. Kreatif. *Geleng geleng*



Tak tahu nak cakap apa. Kreatif. Eh, dah cakap kan tadi?



Keluar api tuhhh!



Orang nih sepak rupanya. Tuhla Menara Pisa nih jadi condong.



Ini kelakar.


Kan admin dah cakap tadi. Subjek tuh tak semestinya bagus atau fotogenik, tapi kadang-kadang bergantung pada photographer yang kreatif. Kan? Setuju?

Arca yang Menakjubkan

Cuba tengok gambar dekat bawah nih. Admin rasa sudah cukup menakjubkan. Apa kata anda?


Tomato ke apa tuh?



macam buah strawberi pun ada jugak.


Shhh. Senyappp! eheheh



Fullamakkk!



Lagi gambar-gambar arca yang menakjubkan:










Idea dan kreativiti kita tercetus dari Dia Yang Maha Kuasa. Kan?